در این مطلب دو روش ساده برای سیاهشدن مجدد موهای سفیدشده و راهکاری برای جلوگیری از ریزش آب دهان بههنگام خواب ارائه شده است.
سؤال یکی از مخاطبان درباره چرایی ریزش آب دهان بههنگام خواب
آمده و در ادامه پاسخ و راهکار آن نیز ذکر شده است: بنده 27 سال سن دارم و
دارای مزاج سوداوی هستم؛ مشکلم این است که همیشه موقع خواب، آب دهانم روی
بالش میریزد، برای درمان این مشکل چه باید انجام دهم؟ و همچنین دچار سفیدی
موی زود هنگام شده ام، چه کنم؟
پاسخ: آبریزش دهان از سردی معده است.
برای درمان این مشکل، هر روز صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری عسل میل کنید.
هر شب قبل از خواب یک قاشق چایخوری تخم اسفند ببلعید (جویده نشود).
قبل از خواب، غذاهای رطوبتدار یا سرد مانند هندوانه، چای، طالبی و ... نخورید.
اگر چنین مشکلی در کودکان باشد، شیر مادر را با خرما و عرق رازیانه گرم کنید.
درمان سفیدی مو
برای اینکه موهای سر، زود سفید نشوند همچنین موهایی که سفید شده، مجدداً سیاه شوند، دو روش وجود دارد:
اول؛ روغن سیاهدانه را هفتهای دو تا سه بار قبل از حمام به موهایتان بزنید، چند ساعت بماند و بعد استحمام کنید.
دوم؛
هلیله سیاه را پودر کنید و با گلاب مخلوط کنید و بهشکل خمیر در بیاورید؛
بعد آنها را بهشکل نخود درآورده و در آرد گندم بگذارید تا خشک شوند و شبی
دو سه عدد از این ترکیب بخورید.
چشم یار
چشمیار
پرستار اسکراب
پرستار سیرکولر
شکوه شیخی پور
دوره آنلاین چشم یار
دوره مجازی چشم یار
دوره آنلاین شکوه شیخی پور
به گزارش بهداشت نیوز، بیماری مغزی یا ضربه و آسیب به سر می تواند موجب تورم بافت مغز و همچنین افزایش حجم مایع پیرامون مغز که نقش حفاظتی دارد شود. این اتفاقات موجب افزایش فشار درون جمجمه شده و عوارض جدی به همراه دارد که حتی می تواند منجر به مرگ شود.
کنترل منظم فشار درونی جمجمه به پزشکان اجازه می دهد تا اقداماتی در راستای کاهش فشار انجام دهند.
در حال حاضر برای کنترل فشار داخل جمجمه، سوراخ داخل جمجمه حفر شده و کاترهای مجهز به سنسور در آن تعبیه می شوند. این روش دارای خطراتی نظیر خونریزی، عفونت و آسیب به بافت مغز است، اما هیچ شیوه غیرتهاجمی برای کنترل فشار در دسترس نیست.
محققان آلمانی یک شیوه غیرتهاجمی آزمایشی را بر روی ۱۴ بیمار آزمایش کرده و به نتایج امیدوارکننده ای دست یافتند.در این روش از الگوریتم های پیشرفته تجزیه و تحلیل سیگنال برای ارزیابی ویژگی های سیگنال های صوتی که از مغز به منظور تعیین فشار درون جمجمه عبور می کنند، استفاده می شود.
به گفته محققان، نتایج اولیه امیدوارکننده هستند، اما برای بهبود الگوریتم نیاز به کاربردهای کلینیکی بیشتری هست.
چشم یار
چشمیار
پرستار اسکراب
پرستار سیرکولر
شکوه شیخی پور
دوره آنلاین چشم یار
دوره مجازی چشم یار
دوره آنلاین شکوه شیخی پور
سایت چشمیار
دوره چشمیار
دوره چشم یار
چشم پزشکی اصفهان
چشم اصفهان
دوره چشم اصفهان
دوره چشم پزشکی اصفهان
شکوه شیخی پور
دوره چشم پزشکی شکوه شیخی پور
وبلاگ های شکوه شیخی پور
وبلاگ شکوه شیخی پور
شکوه شیخی پور کیست
چشم یار ،
چشمیار ،
دوره چشم یار ،
دوره چشمیار ،
چشم اصفهان ،
چشم پزشکی اصفهان ،
مجراى اشکى مسیرى است که اشک را از فضاى بین پلکها به داخل بینى تخلیه می نماید. غده اشکى که محل اصلى تولید اشک مى باشد در سمت خارجى پلک فوقانى قرار گرفته است و اشک پس از تولید در لبه هاى پلک حرکت کرده و از طریق دو روزنه ریز ،به نام پونکتوم وارد کانالهاى اشکى در طول دیواره پلکها شده و سپس وارد کیسه اشکى مى شود.
اشک تجمع یافته در کیسه اشکى از طریق یک مجراى استخوانى به نام مجراى اشکى وارد بینى مى شود. انسداد این مسیر در هر قسمتى مى تواند منجر به اشکریزش گردد. هر چند شایعترین محل انسداد ، قسمت مجراى اشکى مى باشد.انسداد مجراى اشکى مى تواند به صورت مادرزادى در اطفال یا به صورت اکتسابى در بالغین دیده شود. جهت تشخیص در اغلب موارد معاینه به همراه شستشوى مجرا کافى بوده و محل انسداد را مشخص مى نماید. ندرتاً ممکن است تصویر بردارى هسته اى نیز لازم باشد.
حدود نیمى از نوزادان در بدو تولد دچار انسداد مجراى اشکى مى باشند ولی به علت ترشح ناچیز اشک، فاقد علامتند. حدود نود درصد از این گروه تا یک ماهگى بهبود یافته و مجراى اشکى ، با تکامل بیشتر باز مى شود. سایرین علامتدار مى شوند که به صورت اشکریزش، قى صبحگاهى چشمها،ترشح چرکى و گاها عفونت حاد بروز مى کند. از این گروه ، نود درصد دیگر تا یکسالگى بهبود مى یابند. طى این مدت ماساژ مجراى اشکى و استفاده از انتى بیوتیک موضعى در صورت نیاز ،کافى است.
پس از یکسالگى شیرخوارانى که بهبود نیافته اند نیاز به اقدام درمانى دارند که خط اول درمان میل زدن مى باشد. انجام این امر توسط افرادى که تجربه کافى ندارند ، مى تواند منجر به اسیب به مجراى اشکى گردد. در صورتى که انسداد از نوع غشایی باشد پاسخ به درمان بسیار عالیست ولى در گروه کوچکى از اطفال ، انسداد از نوع استخوانى مى باشد که نیاز به گذاشتن لوله سیلیکونى دارند. این اقدام نیاز به برش جراحى ندارد و لوله پس از مدتى خارج خواهد شد. اغلب بیماران با این اقدام درمانى بهبود مى یابند.
در نهایت در گروهى که به علت شدت انسداد یا عدم تشکیل مجراى اشکى ، به هیچ یک از اقدامات فوق پاسخ نداده اند ، جراحى به صورت باز انجام خواهد گرفت و مسیر اشکى جدیدى به داخل بینى ایجاد خواهد شد.
علت انسداد مجراى اشکى اولیه بالغین، اغلب نامشخص است . این واقعه در خانمها بیشنر دیده شده و با افزایش سن احتمال بروز آن بیشتر مى شود . علل ثانویه کمتر مطرح بوده و مواردى مانند شکستگى بینى ، سابقه جراحى ، تومورها و بیماریهاى التهابی بینى و سینوس در این گروه قرار مى گیرند . اگر چه انسداد مجراى اشکى جزو علل شایع اشکریزش مى باشد ، ولى علل پلکى و چشمى دیگرى نیز باعث اشکریزش مى شوند که لازم است همزمان بررسى گردند . انسداد مجراى اشکى ، ابتدا به صورت تنگى مجرا آغاز شده که باعث اشکریزش در هواى سرد مى شود.
سپس به تدریج این روند پیشرفت کرده و باعث انسداد کامل مى شود که ممکن است سالها طول بکشد. با انسداد کامل ، بیمار دچار اشکریزش دائمى شده و گاها ترشحات چرکى خواهد داشت. شروع التهاب و عفونت حاد که داکریوسیستیت نامیده مى شود، ناشایع نبوده و باعث درد شدید و تورم در گوشه داخلى چشم مى شود. این عفونت مى تواند باعث تورم صورت و گاه نفوذ به کاسه چشم و ایجاد ابسه شود. در این مورد مصرف انتی بیوتیک خوراکى یا تزریقى و تخلیه ابسه ضرورى است.
با توجه به ایجاد علائم فوق ، تمام بیماران مبتلا به اشک ریزش ، نیاز به معاینه کامل چشمى دارند. در صورت اثبات انسداد مجراى اشکى ، درمان ، جراحى خواهد بود و میل زدن ، برخلاف اطفال ، هیچ نقشی در بهبود بالغین نداشته و تنها جهت معاینه کاربرد دارد . جراحى مى تواند با برش پوستى و یا از طریق بینى در برخى موارد خاص انجام شود که تشخیص این امر به عهده چشم پزشک مسلط به بیماریهاى مجراى اشکى مى باشد.
انجام جراحى مى تواند تحت بیهوشى عمومى یا بیحسى موضعى انجام شود.در مجموع موفقیت در درمان انسداد مجراى اشکى به عوامل مختلفى بستگى دارد که مهمترین ان محل و شدت انسداد است که نقشى تعیین کننده در نتیجه درمان دارد. انتخاب روش صحیح جراحى و تبحر کافى جراح و شناخت دقیق او از ساز و کار سیستم اشکى از دیگر عوامل مهم ، مى باشند.
تالیف دکتر بهرام اشراقی فوق تخصص پلاستیک و ترمیمی چشم
با تشکر از حسن انتخاب و مطالعه مقاله با انسداد مجرای اشکی بیشتر آشنا شویم توسط شما دوست و همراه عزیز .
مراقب سلامتیت باش چون خیلی مهمه !
مشتاقانه منتظر ارسال نظرات و ایمیل های شما همراهان عزیز و گرامی در خصوص با انسداد مجرای اشکی بیشتر آشنا شویم هستیم - چشم یار
دوستدار شما شکوه شیخی پور
جراحیهاى زیبایى پلک قسمت مهمى از جوانسازى صورت را شامل مى شوند و به صورت روزافزون در حال افزایش هستند . عوامل مهمى در دستیابى به نتیجه مناسب دخیل هستند از جمله تبحر جراح و برنامه ریزى صحیح او جهت اقدامات لازم طى عمل که براساس آناتومى و نماى صورت فرد متقاضى ، روشهاى کاملا متفاوتى را پیش رو مى گذارد . انجام جراحى در محلى که ابزار جراحى کافى و شرایط اتاق عمل راداشته باشد و طى جراحى تنش زا نباشد . با توجه به این موضوع و دستورالعمل وزارت بهداشت ، جراحى در مطب پذیرفته شده نمى باشد . و در نهایت مراقبتهاى قبل و بعد که منجر به بهبود نتایح مى شود .
برخى بیماریهاى زمینه اى و عادات فرد مى تواند اثرات سویى بر نتیجه جراحى بگذارد . بیمارانى که اختلال بهبود زخم دارند ، بدزخم هستند یا دچار بیماریهاى خاص پوستى از جمله لوپوس هستند بهتر است تحت جراحى قرار نگیرند مگر اینکه بیمارى زمینه اى کاملا کنترل شده باشد . یکى از بیماریهاى شایع در جامعه ما دیابت مى باشد که باعث تاخیر در بهبود زخم مى شود و خطر عفونت بعد از عمل را بالا مى برد .
بنابراین عمل جراحى تا کنترل مناسب دیابت باید به تعویق بیفتد.فشار خون بیمارى شایع دیگرى است که بااسترس جراحى طى عمل شدیدتر مى شود و مى تواند باعث خونریزى حین و بعد از عمل شود . بنابراین لازم است قبل از جراحى کنترل شده و فردمتقاضى ، صبح روز عمل نیز داروهاى خود را مصرف نماید.
سیگار کشیدن مى تواند بهبود زخم را مختل نماید و قطع آن توصیه مى شود . گروهى از داروها منجر به خونریزى و کبودى بعد از عمل مى شوند که لازم است بین پنج تا ده روز قبل از جراحى با اجازه پزشک تجویز کننده قطع شوند . مهمترین داروهاى این گروه ، داروهاى ضد انعقاد خون مثل اسپرین ، وارفارین و پلاویکس هستند . ویتامین E ، برخى داروهاى گیاهى ، امگا یا روغن ماهى و قرص سیر نیز باعث افزایش کبودى شده و لازم است ادامه نیابند .
در روز عمل لازم است صورت شسته شود و پوست پلکها با شامپو تمیز شود . ضمنا استفاده از هر نوع ماده آرایشى در روز جراحى قطع گردد . ناشتا بودن به مدت چهار ساعت قبل از جراحى قابل توصیه است تا در صورت لزوم بتوان از داروهاى آرامبخش حین جراحى استفاده نمود .
جراحى پلک نیاز به بیهوشى ندارد و تحت بی حسى موضعى انجام مى شود .
معمولا پس از جراح تورم ، کبودى و درد رخ خواهد داد . جهت کاهش این مشکلات
کمپرس سرد در حد تحمل ، پنج تا شش بار در روز طى دو روز اول و سپس کمپرس
گرم براى چندین روز توصیه مى شود . بالا بون سر حین خواب ، دولا نشدن طى
روزهاى اول و بلند نکردن اشیا سنگین قابل توصیه است . یک یا دو روز پس از
جراحى ، مى توان دوش گرفت و شستشو بلامانع خواهد بود . جهت کاهش درد معمولا
استامینوفن کفایت مى کند . به طور معمول پنج تا هفت روز پس از جراحى بخیه
ها کشیده مى شوند هرچند بهبود کامل محل برش به دو تا سه ماه زمان نیاز دارد
.
باید توجه داشت که پوست پلک نازکترین پوست بدن است و به طور معمول و در صورت استفاده از تکنیک صحیح در بیش از نود درصد افراد جاى زخم چندانى باقى نمى ماند و به طور معمول نیاز به کرمهاى ترمیم کننده زخم نیست.
دکتر بهرام اشرقی فوق تخصص پلاستیک و ترمیمی چشم
تالیف دکتر بهرام اشراقی فوق تخصص پلاستیک و ترمیمی چشم
با تشکر از حسن انتخاب و مطالعه مقاله مراقبت های قبل و پس از جراحی پلک را بشناسیم توسط شما دوست و همراه عزیز .
مراقب سلامتیت باش چون خیلی مهمه !
مشتاقانه منتظر ارسال نظرات و ایمیل های شما همراهان عزیز و گرامی در خصوص مراقبت های قبل و پس از جراحی پلک را بشناسیم هستیم - چشم یار
دوستدار شما شکوه شیخی پور